woensdag 31 oktober 2007

Jenneke, wat ben je aan het doen?


Ik ben aan het werk. Lekker aan het tekenen. Ik doe nl. van alles. Gedroomde graffitimuren. Bezielde portretten. Vrij werk. Les geven. Dingetjes in de openbare ruimte. Sexy meisjes/mooie vrouwen tekenen.
Jullie amuseren : )
Eigenlijk alles wat er aan kunst bedrijven mogelijk is. Mooiste werk van de wereld ; )
Kijk maar hiernaast. Klik op dat flikkerende Flickrding en je krijgt een kleine impressie. Er komen steeds weer nieuwe plaatjes bij, dus kom gezellig terug!
Mocht je interesse in een van de werken hebben of anderszins behoefte aan mijn talenten hebben, neem dan vooral contact op! Ik ben dol op geld verdienen ; )

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi.
Toffe blog hoor, ik blijf er alsnog bij dat die piece op je kamer het dopeste is. Ik hoop dat het allemaal lukt om dat project rond te krijgen en anders moet je maar naar de 030 komen om samen een hofje te blessen.
Superdoei,
One, Jesse/Kiwi.