maandag 12 november 2007

Kunstmuts


Ooit kwam er een vrouw bij ons thuis, die als zij naar het toilet moest, aankondigde dat zij 'de poes op de bak ging zetten'. Dat vond ik als kind al erg grappig en mijn gevoel voor humor is nog steeds even infantiel ; )
Ook de verwarring die ontstaat bij het doorgeven van de Url van deze site, bevalt mij. Het woord muts vind ik leuk in alle opzichten; als scheldwoord, als benaming voor het vrouwelijk geslachtsdeel. Als beschrijving voor suf gedrag. Mutsig. Zolang de associatie kunstmuts- idiote westerse vrouwenbesnijdenis (lees plastische chirurgie) maar achterwege blijft ; )
Sex sells. Als je een website hebt, kun je bekijken hoeveel mensen die bezoeken. Op het moment dat ik een woord als sex of poes gebruik, stijgt het aantal bezoekers, ongelogen!
Nu begrijp ik dat als je onderbroeken wilt verkopen, je billen nodig hebt om die onderbroeken te laten zien. Ik heb dus niks tegen Sloggi reclames. Maar om goed doorwrochtte, ijzersterke, zwaar artistiek verantwoorde kunstwerken- hoe erotisch ze soms ook mogen zijn - zo aan de man te moeten brengen... Parels voor de zwijnen!
Om het niveau voor vandaag niet te doorbreken, sluit ik af met een ander pareltje.Doe ik de volgende keer weer net of ik een intellectueel ben ; )

3 opmerkingen:

Rodehond zei

Prachtige plaat blijft het. Opvolger "Het Mayo-lied" is ook een topper overigens.

Ingeborg zei

Je bakt ze wel bruin, zeg!
Ingeborg

ajmh zei

Maar ook, om Joni Mitchell te citeren, 'Sex kills'!