woensdag 13 februari 2008

Vol Verwachting Voor Valentijn


Het hebben van een Goede Smaak is in sommige kringen zeer belangrijk. Vooral voor vrouwen.
Je huis reflecteert je warme persoonlijkheid. Bij dinertjes leg je mooie servetten neer, poets je glazen en strooi je rozenblaadjes. Je serveert eten dat in de mode is, maar niet te trendy en drinkt een lekker glas maar geen hele flessen.
Schuttingtaal gebruik je niet. je kleedt je vanzelfsprekend modieus maar niet aanstootgevend. Pretparken en ander commercieel vermaak verfoei je.
Amerikaanse feestdagen doe je niet aan.
Tot zover alle kunstjes die ik niet beheers. Ik heb geen Goede Smaak. Bij etentjes serveer ik blijmoedig het verkeerde eten in grote hoeveelheden op borden die allemaal verschillend zijn. Met geluk vind ik nog twee vettige wijnglazen zodat de rest uit een ratjetoe aan limonadeglazen en koffiemokken hun wijn moet drinken. Een toiletrol kan ook uitstekend dienst doen om je handen aan af te vegen en over de anarchistische oostblokuitstraling van mijn huis heb ik al genoeg geschreven. Mijn hakken zijn steevast te hoog, mijn lipstick te rood en mijn decollete te laag. Ik ben dol op achtbanen en Disney is mijn grote held. Vloeken doe ik als een Rotterdamse havenarbeider.
De reden dat ik u dit allemaal vertel is natuurlijk Valentijnsdag.
Ondanks mijn dramatisch verlopen liefdesleven en mijn recht op cynisme over dat onderwerp, geloof ik nog steeds heilig in de begrippen suikerzoet, roze en marsepein. De liefde. Heerlijk!
Dus nu deze misverstanden de wereld uit zijn geholpen...
Kom maar op met die kaarten, de liefdesbrieven, die lieve mails en vooral ook de reacties via dit blog ; )
Mijn brievenbus is opgepoetst, mijn Postvak In opgeruimd.
Ik ben er klaar voor, mijn hart klopt vol verwachting!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou, nou, haal jezelf is niet zo ten onder!
Het viel anders reuze mee toen ik bij jou at. de borden waren mooi (de broodtrommels geweldig), de sushi heerlijk en het glas dronk prima. Je schoenen zijn kicken, je veters geweldig, je lippen zijn van het mooiste rood en mannen vinden je decolleté vast niet te diep. Kijk jij maar uit, voor je het weet heb je morgen een brievenbus vol met kaarten, en handenvol met rozen! ;)

Lufýa, Boots.*

Anoniempje (bijna 19) zei

Bij etentjes serveer ik blijmoedig het verkeerde eten in grote hoeveelheden op borden die allemaal verschillend zijn. Met geluk vind ik nog twee vettige wijnglazen zodat de rest uit een ratjetoe aan limonadeglazen en koffiemokken hun wijn moet drinken. Een toiletrol kan ook uitstekend dienst doen om je handen aan af te vegen en over de anarchistische oostblokuitstraling van mijn huis heb ik al genoeg geschreven. Mijn hakken zijn steevast te hoog, mijn lipstick te rood en mijn decollete te laag. Ik ben dol op achtbanen en Disney is mijn grote held. Vloeken doe ik als een Rotterdamse havenarbeider.

En dat is dus precies waarom ik van je houd.

Visje zei

Lieve Tina,
Ik ben stiekem verliefd op een heel leuk meisje, maar ze is wat anders.
Bij etentjes serveert ze blijmoeder het verkeerde eten superveel op allemaal van die verschillende bordjes enzo. Haar hakken zijn altijd super hoog enzo en ze heeft van die super rooie lippen. En ze scheld echt gigantisch veel enzo.
Maar juist door al die gekke dingetjes hou ik zo van haar.
Lieve Tina hoe vertel ik haar zoiets want ik ben bang dat ze veel te cool is om verliefd te kunnen zijn.