woensdag 19 maart 2008

Smerig Pasen!Het is in wijde kring bekend dat ik een laxerende werking op kinderen heb. Het gerucht gaat zelfs dat dat eigenlijk de belangrijkste reden is van de populariteit van mijn lessen. Eenmaal bij mij op schilderles beland, gaan de kinderen verder blij en opgelucht door het leven. De omzet van Bio Activia yoghurt of anderszins van dat soort mandarijnvervangende onzinproducten daalt aanzienlijk in de plaatselijke supermarkt.
Ik ben, zeg maar, de beschermheilige van de spijsvertering. De dame van de dikke darm.
Mijn God wat wordt er hier in huis veel gescheten!
Rollen toiletpapier worden er doorheen gejaagd en van de lucht die aan het einde van de les in de gang hangt, kun je blokjes snijden en bunzings mee verjagen.
Wil ik niet persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden voor een uitbraak van Cholera, dan zal ik flink moeten schoonmaken en helaas gewoon gewetensbezwarend milieuonvriendelijk met de botte bleek.
Het toilet schoonhouden heb ik dus onder de knie. Ik kan veel oefenen.
Aangezien we onlangs WEER vriend hoofdluis op bezoek hebben gehad is al het stoffelijke op de hond na (vreemd genoeg blijft hij altijd ongediertevrij en hij leidt er juist het leven naar) weer eens uitgekookt dan wel ingevroren of opgeborgen in vuilniszakken.
Blijft de rest van het huishouden over. Die rest doe ik dus niet, geen tijd.
Dus lijkt het of we hier kerst vieren in Gothic style.(Niet helemaal de kerst zoals de Libelle uit mijn leesmap van deze week voorschrijft. Ik heb de goedkoopste map. )
Spinrag en stofvlokken. Alles dwarrelt en overal kun je vies in schrijven. Tot overmaat van ramp was de oven kapot. King A komt met gereedschap aangesneld. Ineens zie ik mijn oven tot mijn grote horreur door de ogen van King A., die noodgedwongen de achterkant wel moet aanraken.
Ik griezel van de aanblik.
Zeldzaam wat ben ik een viespeuk! Waar komt al dat vet vandaan? Geen wonder dat de zonnenbloemolie altijd op is...
Maar er is toch een punt van wrevel bij mij over dit onderwerp. Ik beschouw de concurrentie met andere huishoudens als moordend en oneerlijk.
Het is gewoonweg niet te doen. Kind & kunst eerst.
Loop ik hier niet te ploeteren met ragebol en stofzuiger. Zij doen het zelf ook niet, maar laten het wel stiekem doen door iemand anders. Een werkster! Hoe flauw is dat?
Maar ik ga me nu niet verder beklagen over een stelletje irritante valsspelers.
Ik verklaar hierbij Gothic Style Kerst tot DE PAASTREND van 2008!2 opmerkingen:

Qiwy zei

Met die stof enzo is toch niks mis?
Kan je mooi een beetje tags oefenen met je vinger erin. Ik weet niet hoeveel vrachtwagens er onderhand rondrijden met mijn tag in het stof.
Speciaal voor jou gooi ik er deze keer een LEGAAL download linkje bij.
Het is het nieuwe album van Focus de producer protege van Dr. Dre en degene die het hele album van Salah Edin produceerde.
Die heeft nu dus een solo album waarop hij nu ook zelf rapt. Ik luister hem nu en de eerste 2 nummer zijn leuk.
http://www.aftermathmusic.com/audio/focus/focus_afam_aftermathmusiccom_dedicated.zip
Daar is de link check het zelf maar.
Als je erg van klikken houd kan je ook op mijn naam zo klikken dan download je hem ook.
Kus een dronken Qiwy

Qiwy zei

http://www.zshare.net/audio/9085729aa49e5b/
En vlak daarna ook de nieuwste Michael Jackson. Hiervan weet ik niet of de link legaal is dus of je hem plaatst moet je zelf weten. Geloof dat je niet aansprakelijk bent.