zondag 9 maart 2008

Komkommernieuws


Het Journaal met Philip Freriks:
En dan nu het Binnenlands Nieuws:
Op de Hoge Veluwe is vanochtend vroeg een exemplaar van een zeldzame soort gesignaleerd. Het betreft een exemplaar dat tegenwoordig maar zelden in Nederland wordt waargenomen. Een hoogopgeleide vrijgezelle man met een trouw hart, zonder psychopatische trekken en goede sokken. In het bezit van smaak & baan, goed humeur en leuk gevulde portemonnee.
St. Man & Muis vraagt u de man met rust te laten en hem vooral niet te voederen. De man is buitengewoon gevoelig voor het geluid van de biologische klok, dus weest gewaarschuwd!
Teletekst pagina 5555
In het heel het land, maar vooral in de Randstad ligt het mobiele telefoonverkeer plat. Er kan geen SMS of telefoontje meer worden verstuurd of gepleegd. Dit alles heeft te maken met de overweldigende spontane toename van het SMS en telefoonverkeer. Over de eventuele oorzaak tast onderzoeksburo Oud & Voorzien voorlopig nog in het duister.
3 FM. En dan nu Hans Bokken met het filenieuws:
Nou eh, Coen & Sander, de gebruikelijke files staan er zoals altijd op dit uur van de dag, maar wat vandaag echt uitzonderlijk is, is het gebied rondom de Hoge Veluwe. Dat staat compleet vast. Alle toegangswegen zijn geblokkeerd. Onder deze stralende weersomstandigheden hebben we dit nog nooit meegemaakt. Honderden kilometers file!
ShowKitsch met Aldo Verzinnet:
En wij spreken nu met Viola Scheering, onze correspondent. Op de Hoge Veluwe Ter Plekke:
'Hoe is het daar, Viola? Daar zijn we allemaal ontzettend benieuwd naar...'
'Nou Aldo, hilarische toestanden hier'. Ik zie veel Roberto Cavalli, ja H&M natuurlijk, niet wat ik aanheb,hihi, nee joh, maar toch leuk. Wel een beetje ordinair al die smachtende vrouwen. Victoria Secret heeft goede zaken gedaan, alleen een blinde kan dat niet zien, maar ja, jij bent vast ook weleens naar een concert van Robbie Williams geweest en toen trok je toch ook niet die achterlijke lichtblauwe onderbroek met gaten van je aan : )? '
Ha ha die Viola, hoe kom je erbij dat ik zulke onderbroeken heb?
Extra Journaal met Philip Freriks:
Op de Hoge Veluwe is een crisissituatie ontstaan. Alle wegen zitten potdicht. De files zijn vermoedelijke ontstaan vanwege de signalering deze ochtend van een zeldzaam soort mens, de hoogopgeleidde vrijgezelle man zonder gebreken.
We schakelen nu over naar Het Rode Kruis Ter Plekke :
'Er is geen sprake van een uitdrogingsgevaar, de dames hebben in grote getale flesjes water meegenomen. Wel wordt er gevreesd voor onderkoelingsgevaar in de loop van de avond en nacht.'
Laat Extra Journaal met Philip Freriks:
De toestand die op de Hoge Veluwe is ontstaan, wekt nu ook in regeringskringen beroering.
De Premier heeft zojuist de Noodtoestand afgekondigd. Leger en brandweer worden ingeschakeld om het oestrogeenprobleem op de Hoge Veluwe op te lossen.
We schakelen nu over naar Opperste Brandweer Commandant Geefumvanjetje.
Opperste, u bent nu ongeveer een uur met de operatie: 'Keep them Barefoot & Pregnant' bezig.
Hoe verloopt het nu toe?
Nou, meneer Freriks, ik kan die vraag niet anders dan met een grijns beantwoorden! De actie verloopt meer dan voorspoedig. Ik denk dat ik nu ook namens mijn collega's van Defensie spreek; ik heb zelden zo'n bevredigend eindresultaat meegemaakt ; )
Teletekstpagina 5555:
In een schuur op de Hoge Veluwe is een man aangetroffen. Hij is hoogopgeleid, vrijgezel en draagt goede sokken. Toen hij betrapt werd speelde hij met zijn modeltreintjes en droeg al drie dagen dezelfde onderbroek.(binnenstebuiten)
De verdere crisistoestand rondom de Hoge Veluwe lijkt even onverwachts opgelost, als dat het is begonnen.2 opmerkingen:

Ideaal man zei

Hahahahahahahahaha.

Lachebek zei

Dit is echt wel hahahahahahahahahaha-lol!