dinsdag 21 juli 2009

Tussentijdse mededeling (nieuwe schoenen)Een oude volkswijsheid luidt dat je nooit je oude schoenen moet weggooien voordat je nieuwe hebt. Het lijkt me dat dat ook voor websites geldt. Op dit moment kunt u mijn (les) activiteiten volgen op www.dorpsacademie.nl Als we vrienden zijn of ik ben je knutseljuf dan Hyven we wat af. Op Flickr slingeren er wat (veel te weinig) plaatjes van me rond.
Plaxo. Linkedin. heb ik. doe ik. Kan ik geloof ik ook van alles mee.
Er schijnt een Myspace ding van mij te bestaan, maar ik zweer het,ik had bij het maken van die Space denk ik een wonderschone dronk want nu snap ik allang niet meer hoe het werkt.
Msn stuurt ook steeds van die irritante pop-ups vanwege allerlei mogelijkheden waar ik bloedserieus van word en die ik meteen paniekerig wegklik.
Misschien ben ik ook te vinden op Schoolbank.nl
Mijn oude site www.blijsessies.nl bestaat volgens mij nog.
Ik twitter niet. Dat weet ik gelukkig heel zeker.
Nu ben ik weer een site aan het maken (lees blog maken,dat is heel simpel).
Ik ben helaas of te stom of te arm voor een echte site ; )
Want ondanks alles kom kom ik virtuele ruimte tekort.
De nieuwste site gaat over een nieuw pad dat ik vanaf de herfstvakantie ga bewandelen; ik ga namelijk af en toe workshops geven in Spanje en daarvoor moet natuurlijk weer iets nieuws gemaakt worden. Ik vertrek heel binnenkort om de boel daar te inspecteren - lees ernstig te zonnebaden- en foto's te nemen voor mijn nog te creëren presentatiemateriaal en website.
Verder teken ik me al maanden suf en maak ik in alle bescheidenheid bloedstollend fijne werken met spuitbus en stift. Die en al mijn andere kunstwerken kan ik eigenlijk niet echt kwijt op al voornoemde plekken op Internet.
Dit blog gaat veranderen. Of eigenlijk wordt het zoals het in begin bedoeld was,als etalage van mijn artistieke kunnen. (Kom maar op met die bestellingen en opdrachten!)
Het ontbreekt het mij deze maanden echt aan tijd om veel te schrijven. Helaas.
Dit blog gaat dus van vorm veranderen. Ik ga meer plaatjes laten zien van de dingen die ik maak, afgewisseld met korte of langere verhalen.
Dus vaker een berichtje maar steeds anders van vorm en inhoud.
Het duurt altijd even voordat nieuwe schoenen lekker zitten. Heb geduld, maar dan hoop ik dat u en ik er allebei blij van worden!
ps: Vlaamsch Visje, nog gefeliciteerd! Wat ontzettend balen dat ik niks aan je verjaardag heb kunnen doen...Ook al waren er redenen... Je verdient beter! Ik maak het goed na de vakantie, alle liefs. X

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Je bent inderdaad gemist! Maar natuurlijk snap ik het. Na de vakantie komt alles goed! Geniet daar in Spanje, dikke kus, Vlaamsch Visje

Tekstschrijver Tim zei

Geen blog van maken: gewoon op http://sites.google.com een site maken (nóg makkelijker).