woensdag 12 mei 2010

De Jungle van Aktive 45 in Zweden.


'Igen paket.'
'Geen pakket', riep de postbode ons te vaak en te vrolijk naar mijn smaak toe.
De vierde doos cans is nooit gearriveerd. Spoorloos. Uiteindelijk bleek de lang verwachte derde doos goddank de meest noodzakelijke kleuren te bevatten. Vanaf toen ging de zon schijnen en de vinger doorlopend op de cap. Het lijf steiger op en trap af. Keihard buffelen.
Aktive 45 heeft appartementen,toffe outdooractiviteiten zoals kanovaren of een beversafari en bevindt zich in het dorp Ytterhogdal dat ligt in een prachtig natuurgebied Zweden. Ook hebben ze een restaurantje en twee binnenspeelruimtes. Daar waren wij (Qiwi a.k.a. @Yeahse) en ik (a.k.a MaMa & @Jennekepenneke)nodig. Hierboven wat snel geschoten plaatjes want we kwamen door alle toestanden behoorlijk in tijdnood.
Even iets anders. Op 12 juni organiseer ik voor de tweede keer de KleurT'op, dag van het Optimisme en het Creatieve Geluk op mijn Dorpsacademie Mus & Muzen (www.dorpsacademie.nl)
Dan is tevens de kickoff voor mijn KleurT'opToer.
Een tournee met auto en caravan(wie o wie heeft er een te koop?)om deze zomer samen met collegaschrijvers, kunstenaars, vrienden en andere kleurrijke mensen heel veel muren op graffitigedoogplekken te verven en rond te hangen.
Kunst & vriendschap delen.
De KleurT'opToer begint dankzij het lot (lees: verdwenen pakket & meer van dat soort ongein)tot mijn grote vreugde met een kleine omweg over Zweden om vervolgens graag via het Magneetfestival de rest van Nederland te doorkruisen. Ik ga terug omdat Karin en Leon recht hebben op meer geverfde muren (ook al vragen ze daar niet om) en wij als trotse artiesten dit artistieke hoogstandje beter willen afwerken.
Bovendien ga ik gewoon graag terug. Ik mis ze.
Wordt vervolgd.

2 opmerkingen:

Ferd zei

Vet idee, de KleurT'op-Toer!

PS: Toer is met een 'ou', dus 'tour'.

Kunst must zei

Dank voor je spellingstip, maar het wordt een hele Toer ; )